Nijmegen

 • Huur een webdesign specialist in! Kijk op jpsmedia.nl

  Huur een webdesign specialist in! Kijk op jpsmedia.nl

  wordpress site, Wordpress webshop maken, seo wordpress

  Hits 15 / Link Bid ($)

  Als je een kleine ondernemer met beperkte tijd bent, overweeg dan het inhuren van een professionele webdesign specialist om het uiterlijk, de logistiek, de groei, de optimalisatie en het onderhoud van je website te behandelen. Voor meer informatie over waarom je een professionele Nijmeegse webdesigner nodig hebt, neem je contact op met JPS Media of bel ons rechtstreeks op 024–33 33 412 voor gratis advies op maat en/of een offerte aanvraag.
 • Waarom kiezen voor glasvezelkabels?

  Waarom kiezen voor glasvezelkabels?

  glasvezelkabels,UTP Cables,UTP Kabel

  Hits 23 / Link Bid ($)

  Glasvezelkabels bestaan uit hele dunne glasdraden, waarmee het mogelijk is om door middel van lichtpulsen grote hoeveelheden data snel te versturen. Glasvezel is snel, betrouwbaar en sterk. Minder bekend is dat er verschillende soorten glasvezelkabels bestaan. De ene soort is geschikt van datatransport over grote afstanden en de andere voor dataverkeer op locatie. Hier wordt uitgelegd welke soorten glasvezelkabels er zijn en wat de kenmerken zijn.
 • UTP-kabels en FTP-kabels monteren op een patchpaneel!

  UTP-kabels en FTP-kabels monteren op een patchpaneel!

  UTP Kabel, server kabels, UTP op rol

  Hits 19 / Link Bid ($)

  Op een patchpaneel kan een UTP-kabel of een FTP-kabel worden gemonteerd. Hoe je dat moet doen wordt in dit artikel stapsgewijs beschreven. Een UTP-kabel kam worden gemonteerd op een patchpaneel met 24 poorten. De patchpanelen waarop je een FTP-kabel monteert zijn voorzien van een LSA strips. Daarom heb je voor het afmonteren een LSA tool nodig.
 • Systeembeheer Ondersteuning Nodig in Nijmegen? Ga Naar Spete.nl

  Systeembeheer Ondersteuning Nodig in Nijmegen? Ga Naar Spete.nl

  zakelijk VoIP, ICT Service, Systeembeheer

  Hits 50 / Link Bid ($)

  Heb je behoefte aan ondersteuning bij het systeembeheer? De specialisten van Spete.nl ICT diensten verzorgen graag, op afstand of op locatie, het systeembeheer. Op locatie kan onder andere het besturingssysteem worden opgeschoond en opnieuw worden geïnstalleerd, virussen worden verwijderd en hardware worden ingebouwd. Wie op zoek is naar de uitgebreide mogelijkheden die ons systeembeheer te beiden heeft kijkt op onze website www.spete.nl.